Se även: Bioguiden

 

Söndagen den 25 Mars 2018

Klockan 15:00

Tillåten från 7 år

1 tim 39 min

100:-

Sök biljetter till denna föreställning

Grottmannen Dug

Skaparna bakom Fåret Shaun, Wallace & Gromit, och Flykten från hönsgården är tillbaka med ett nytt animerat äventyr. I en tid när dinosaurier och förhistoriska varelser strövar omkring på jorden möter vi Dug, en modig grottman som tillsammans med sin vän Hognob förenar sin stam mot en mäktig fiende och hans bronsålderby för att rädda deras hem.

 

Trailer: Grottmannen Dug

 

Söndagen den 25 Mars 2018

Klockan 19:00

Tillåten från 11 år

1 tim 53 min

110:-

 

Sök biljetter till denna föreställning

En Sista Semester

Robinas är ett äldre par som levt ett långt lyckligt liv tillsammans. Åldern börjar dock ta ut sin rätt och de bestämmer sig för att ge sig iväg på en road trip i sin gamla husbil genom hela USA innan det är för sent. De söker efter de bortglömda, övergivna vägarna från Route 66 och deras slutdestination är Hemingways hus. Ella (Helen Mirren) är den drivande i förhållandet, mest för att John (Donald Sutherland) lider av Alzheimers och ibland får för sig att göra de mest tokiga saker. Ella har sina egna demoner. Detta är en varm, kärleksfull och humoristisk berättelse om livet.

 

Trailer: En Sista Semester

OBS !

Föreställningen Inställd på grund av Konstveckan !

 

Söndagen den 1 April 2018

Ready Player One

 

OBS !

Föreställningen Inställd på grund av Konstveckan !

 

 

 

Söndagen den 8 April 2018

Klockan 19:00

Tillåten från 15 år

1 tim 55 min

110:-

 

 

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri

Frustrerad över den lokala polisens brist på framsteg i att hitta hennes dotters mördare, tar Mildred Hayes saken i egna händer för att hitta de ansvariga som utfört det brutala mordet några månader tidigare. Hon ställer stadens högt aktade polischef mot väggen på ett kontroversiellt sätt, genom att sätta upp stora reklamskyltar med ett budskap direkt riktat mot honom. När andreofficer Dixon blir involverad i utredningen förvärras situationen och det blir en kamp mellan Mildred och den lokala polisen i Ebbing.

Trailer: Three Billboards Outside Ebbing

 

 

Söndagen den 15 April 2018

Klockan 19:00

Tillåten från 11 år

2 tim 19 min

110:-

Sök biljetter till denna föreställning

 

Ready Player One

Året är 2045 och världen befinner sig på randen till kaotisk kollaps. Människor har sökt trygghet i en virtuell verklighet - universumet Oasis, skapat av den briljante och excentriske James Halliday. När Halliday dör, testamenterar han sin enorma förmögenhet till den som hittar den digitala ledtråd han gömt i Oasis. När unge Wade Watts bestämmer sig för att delta i tävlingen kastas han in i en fartfylld och svindlande skattjakt genom ett fantastiskt universum fyllt av mysterier och faror.

Trailer: Ready Player One

 

Söndagen den 22 April 2018

Klockan 15:00

Tillåten från ? år

1 tim 40 min

100:-

 

Mästerdetektiven Sherlock Gnomes

När trädgårdstomtarna i Gnomeo och Julias trädgård plötsligt börjar försvinna kallar de in Sherlock Gnomes för att avslöja kidnapparen och rädda vännerna. Den kände detektiven och svurne beskyddaren av Londons trädgårdstomtar tar tillsammans med sin medhjälpare Watson sig an fallet. Mysteriet tar våra tomtar med på ett spännande äventyr där de träffar nya vänner och upptäcker en outforskad del av staden.

Trailer: Sherlock Gnomes

 

Söndagen den 22 April 2018

Klockan 19:00

Tillåten från 15 år

1 tim 48 min

110:-

 

 

Death Wish

Nu kommer regissören Eli Roths nytolkning av den klassiska thrillern Death Wish från 1974. Kirurgen Dr Paul Kersey (Bruce Willis) lever med sin fru (Elisabeth Shue) och tonårsdotters (Camila Morrone) i en lugn förort till Chicago. Pauls enda kontakt med stadens eskalerande våld är genom de offer han vårdar på sin akutmottagning. Tills en dag - då hans fru och dotter blir brutalt överfallna i sitt hem. Polisen har inga resurser att utreda dådet men Paul är fast besluten att skipa rättvisa och tar själv upp den blodiga jakten på förövarna. Snart börjar medierna rapportera om en anonym gärningsman som brutalt mördar stans kriminella. Paul slits mellan att vara en vanlig familjeman och en brottsbekämpande skuggfigur; en kirurg som plockar kulor ur offrens kroppar och en skoningslös hämnare som jagas av både media och polis. Vem är egentligen "The Grim Reaper" - en skyddsängel eller en grym bödel?

Trailer: Death Wish

 

 

Söndagen den 29 April 2018

Klockan 15:00

Tillåten från 11 år

? tim ?? min

100:-

 

 

Avengers: Infinity War

The Avengers och deras allierade superhjältar riskerar allt i ett försök att besegra den mäktige Thanos innan hans förödande attacker har förstört hela universum. Den största konfrontationen genom tiderna väntar.

Trailer: Avengers

 

Söndagen den 29 April 2018

Klockan 19:00

Tillåten från 15 år

1 tim 33 min

110:-

 

 

Lady Bird

Christine "Lady Bird" McPherson har ett dramatiskt och turbulent förhållande med sin mamma. Hon kämpar mot, men är precis som hennes mamma väldigt kärleksfulla och viljestark. Hennes mamma jobbar outtröttligt som sjuksköterska för att hålla familjen uppe efter att Lady Birds far förlorat sitt jobb.

Trailer: Lady Bird